Av tusentals tävlande världen över, så blev det i veckan klart att Freshnet-bloggaren Fashionflair, Madelene Billman blir H&M’s trendscout 2012 och kommer att representera Sverige under årets Roskilde festival!

I år bestod juryn av några av mode-Sveriges största namn, Robert Rydberg, Margareta van den Bosch och Elin Kling.

Roskilde Festivalen äger rum från 4 juli till den 9 juli. Madelene kommer att få hänga på H&M´s REBOOT CAMP – Fashion Against AIDS-tält på festivalen som ligger vid den mest attraktiva platsen på hela festivalområdet, precis bakom den största scenen (Orange Stage). Här lever man lite lyxigare är resten av festivalåskådarna, med tillgång till dusch, toalett och mat!

Som Trendscout kommer Madelenes uppgift att vara att gå ut och fånga de coolaste outfitsen och stilarna på bild under festivalen. Hon blir utrustad med en grym kamera och H&M kommer att ladda upp hennes bilder på deras Facebook-sida. Sedan kommer det vara upp till oss åskådare att rösta på sin favoritbild! Outfit-vinnaren kammar hem ett presentkort på H&M till ett värde av 1000 €!

Vi ser fram emot att följa Madelene på årets Roskilde Festival!