I fredags var Fashion Networks teamet och en massa fina bloggare på Toni & Guy salongen på Hornsgatan för att få håret fixat av de duktiga hårstylisterna. Det serverades Coca-Cola light till alla törstiga som behövde svalka sig från värmen av hårtorkar och diverse stylingverktyg. Alla blev  fixade med produkter från Hair meet Wardrobe linjen och frisyrerna varierade från spikrakt till stora lockar och knutar mitt på huvudet.

Bloggaren och moderedaktören Columbine Smille fick även sitt hår klippt och styleat av Toni & Guys Creative Director. Hon valde att fortsätta med sin klassiska frisyr med rakt hår och tunnare i topparna för att få mer volym upptill. En frisyr som går väldigt bra med hennes klädstil i Style it Light anda. Columbine är känd för sin snygga stil som ofta ser Casual ut men trots det alltid genomtänkt och med hög trendkänsla.

Håll utkik efter video från salongen som kommer inom kort!

16
17
18
19
2
1
2
4
3
7
8
9
10
11
12
13
15
17
19
20
22
23