Versace är en av de första modehusen att drar igång med sin höstkampanj för 2012. Versace Fall Winter 2012 Ad Campaign är fotad för tredje säsongen i rad av  de berömda modefotograferna Mert Alas and Marcus Piggott. Ansikte för kampanjen är den holländska nykomlingen – Elza Luijendijk som debuterade på catwalken i fjol. Här stylad av Joe McKenna för denna prestigefyllda kampanj. Luijendijk poserar på stora cementblock dekorerade med stora tunga metallkedjor framför en målad bakgrund med marina motiv. De svart-vita bilderna är råa, och dramatiska där man flirtar med kontraster, ljus och skuggor. I kampnjen finner man även de manliga modellerna, Philipp Schmidt, Dmitriy Tanner och Kacey Carrig, stylade av David Bradshaw.

Donatella Versace ska själv ha kommenterat sin nya kampanj med orden: “I’m really thrilled with our new campaign, the result is bold, strong, iconic and perfectly conveys the sexy rock vibe of our Fall/Winter collection.”

Info & Pics: Stylerumor.