Articles header
7:43 pm - 23/05/2012

Versace Fall Winter 2012 Ad Campaign

Versace är en av de första modehusen att drar igång med sin höstkampanj för 2012. Versace Fall Winter 2012 Ad Campaign är fotad för tredje säsongen i rad av  de berömda modefotograferna Mert Alas and Marcus Piggott. Ansikte för kampanjen är den holländska nykomlingen – Elza Luijendijk som debuterade på catwalken i fjol. Här stylad av Joe McKenna för denna prestigefyllda kampanj. Luijendijk poserar på stora cementblock dekorerade med stora tunga metallkedjor framför en målad bakgrund med marina motiv. De svart-vita bilderna är råa, och dramatiska där man flirtar med kontraster, ljus och skuggor. I kampnjen finner man även de manliga modellerna, Philipp Schmidt, Dmitriy Tanner och Kacey Carrig, stylade av David Bradshaw.

Donatella Versace ska själv ha kommenterat sin nya kampanj med orden: “I’m really thrilled with our new campaign, the result is bold, strong, iconic and perfectly conveys the sexy rock vibe of our Fall/Winter collection.”

Info & Pics: Stylerumor.
Leave a comment

Current ye@r *

NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE