Articles header
2:00 pm - 05/05/2012

Hair meet Wardrobe GIVEAWAY

På vår avdelning Hair meet Wardrobe har du under en tid tillbaka kunnat inspireras av Toni&Guys unika Hair meet Wardrobekoncept. Här kan du få tips på hur just du kan styla ditt hår till din outfit, inspireras av andras frisyrer och få tips och råd om bra produkter!  Du kan också följa Toni&Guys tutorials på hur du kan återskapa den här säsongens trendigaste catwalk & street-style looks, med fokus på fyra stilar: CASUAL, CLASSIC, GLAMOUR & CREATIVE! Vem är du?

Nu kan du få lite extra hjälp på traven då du nu har chansen att vinna en goodiebag fullproppad med det senaste hår- och stylingprodukterna från just Toni&Guy!

T’ävla gör du HÄR!

 

Leave a comment

Current ye@r *

NEW POST: Blame It On Fashion - WINTER WHITE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE